Свински пържоли с червени боровинки

Приготвянето на тези крехки свински пържоли ще ви отнеме само около 1 час, а в резултат ще имате вкусно сладко-солено ястие. Приятно готвене!
Необходими съставки
Начин на приготвяне
Сложете пържолите в намазнен тиган и запържете от двете страни, докато станат златисто-кафяви. Отцедете мазнината.
Добавете в тигана боровинките, захарта, солта и черния пипер. Излейте 1/2 чаена чаша вода при другите съставки. Загрейте, докато заври, след което намалете температурата. Покрийте тигана и оставете да къкри около 45 минути.
Готовите пържоли сервирайте топли, с гарнитура по ваш избор. Да ви е сладко!
------
Източник: allrecipes.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бон филе с гъби
- Шишчета от свински черен дроб с лук и домати на фурна
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Пържено свинско с мащерка и домати
- Печено свинско със сос от череши и вино
- Свинско в бира със сусамово масло
- Задушено свинско с лук, джинджифил и горчица
- Печено свинско в бира с билки, моркови и чесън
Коментари към Свински пържоли с червени боровинки