Свински пържоли с червени боровинки
Приготвянето на тези крехки свински пържоли ще ви отнеме само около 1 час, а в резултат ще имате вкусно сладко-солено ястие. Приятно готвене!
Необходими съставки
Начин на приготвяне
Сложете пържолите в намазнен тиган и запържете от двете страни, докато станат златисто-кафяви. Отцедете мазнината.
Добавете в тигана боровинките, захарта, солта и черния пипер. Излейте 1/2 чаена чаша вода при другите съставки. Загрейте, докато заври, след което намалете температурата. Покрийте тигана и оставете да къкри около 45 минути.
Готовите пържоли сервирайте топли, с гарнитура по ваш избор. Да ви е сладко!
------
Източник: allrecipes.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинска пържола с хрупкава коричка и червено зеле
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско с домати и лук на фурна
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
- Рецепти за свинска пача чорба
- Свинско бон филе в бутер тесто с шунка, лук и кашкавал
- Домашна пикантна наденица от свинско месо
- Свинска супа с ориз
Коментари към Свински пържоли с червени боровинки