Свински пържоли с гъби

Предлагаме ви идея за засищащо ястие от свинско, подходяща за цялото семейство. Съставките са за 4 порции, а приготвянето ще ви отнеме само около 40 минути. Да се захващаме!
Необходими продукти
- 250 грама свежи гъби, нарязани на дребно
- 1 консерва (300 грама) гъбена крем супа
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
Поръсете свинските пържоли със сол, черен пипер и чесън на прах.
Вземете голям тиган и загрейте в него олио на средна температура. Запържете пържолите по няколко минути от всяка страна, докато станат златисто-кафеви.
Добавете лука и гъбите, разбъркайте и гответе няколко минути. Излейте гъбената крем супа отгоре и намалете температурата. Покрийте тигана и оставете да къкри за около 20-30 минути, докато пържолите омекнат.
Сервирайте докато са още топли. Може да сложите лимон и магданоз за декорация. Приятен апетит!
Източник: allrecipes.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско бон филе с гъби
- Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Свински медальони в бекон на фурна
Коментари към Свински пържоли с гъби