Салата от крема сирене с маслини, кашкавал и зелен лук
Необходими продукти:
- 500 грама крема сирене
- 50 грама зелен лук
- 100 грама пълнени зелени маслини
- 250 грама черни маслини
- 150 грама кашкавал
- черен пипер и майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Наситнете зеления лук.
Зелените и черни маслини нарежете ситно.
Настържете кашкавала.
Смесете крема сиренето и майонезата (може да използвате блендер).
Подправете с черен пипер.
Добавете зеления лук и кашкавала, след това маслините.
Разбъркайте старателно всички продукти и вкусната салата е готова.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
АЛОКСИ ХИДРАТИРАЩ ШАМПОАН 1000 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.65 ЧЕРВЕН РУБИН
КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БИО КОЗЕ МЛЯКО 45 мл.
МЕА НАТУРА ШАМПОАН С МАСЛИНА ЗА СУХА И ДЕХИДРАТИРАНА КОСА 300 мл
НЕЙЧЪРС ПЛЮС HERBAL ACTIVES МАСЛИНОВ ЛИСТ таблетки 500 мг * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
Коментари към Салата от крема сирене с маслини, кашкавал и зелен лук