Салата от крема сирене с маслини, кашкавал и зелен лук

Необходими продукти:
- 500 грама крема сирене
- 50 грама зелен лук
- 100 грама пълнени зелени маслини
- 250 грама черни маслини
- 150 грама кашкавал
- черен пипер и майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Наситнете зеления лук.
Зелените и черни маслини нарежете ситно.
Настържете кашкавала.
Смесете крема сиренето и майонезата (може да използвате блендер).
Подправете с черен пипер.
Добавете зеления лук и кашкавала, след това маслините.
Разбъркайте старателно всички продукти и вкусната салата е готова.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 1 ЧЕРЕН
БИО ВЕГАН СКИН ФУУД БИО ЗЕЛЕН ЧАЙ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 30 мл
АЛКА РОЛ ОН 75 мл
БИОХЕРБА МАСЛИНА ЛИСТ + ВИТАМИН D капсули * 100
СОУ СИМПЪЛ ATOPI GONE ОЛИО ПРИ АТОПИЧНА КОЖА 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Камембер/Камамбер (меко френско сирене)
Коментари към Салата от крема сирене с маслини, кашкавал и зелен лук