Печени домати със сирене, лук и маслини
Необходими продукти:
8 средни домата
800 грама сирене
4 глави лук
4 супени лъжици зехтин
200 грама маслини без костилки
магданоз и босилек на вкус
сол и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на 8 приблизително равни части с дебелина около 1 - 1,5 сантиметра. Доматите и лука нарежете на кръгчета.
Подредете във фолио продуктите по ваш избор. Може да оформите няколко "пакетчета", във всяко от които да поставите кръгче домат, шайба лук, парче сирене или да направите. Напръскайте със зехтин, поръсете с нарязан магданоз и босилек, сложете и маслини. Увийте с фолиото.
Изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Ползи и вреди на червения лук
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Домат
Коментари към Печени домати със сирене, лук и маслини