Печени домати със сирене, лук и маслини

Необходими продукти:
8 средни домата
800 грама сирене
4 глави лук
4 супени лъжици зехтин
200 грама маслини без костилки
магданоз и босилек на вкус
сол и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на 8 приблизително равни части с дебелина около 1 - 1,5 сантиметра. Доматите и лука нарежете на кръгчета.
Подредете във фолио продуктите по ваш избор. Може да оформите няколко "пакетчета", във всяко от които да поставите кръгче домат, шайба лук, парче сирене или да направите. Напръскайте със зехтин, поръсете с нарязан магданоз и босилек, сложете и маслини. Увийте с фолиото.
Изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Домат
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Ползи и вреди на червения лук
- Тутманик
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
Коментари към Печени домати със сирене, лук и маслини