Рулца от печени чушки с крема сирене и риган
Необходими продукти:
3 сладки червени чушки
200 грама крема сирене
щипка риган или на вкус
30 милилитра зехтин
сол и прясно смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете чушките по дължина на две части, почистете от опашките и семената, подредете ги в тава.
Изпечете във фурната за 10-15 минути при температура от 220 градуса. Трябва да се изпекат достатъчно, за да може да обелите лесно ципите.
В отделен съд сложете крема сиренето, към него прибавете ригана, зехтина, сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте добре.
Когато извадите чушките от фурната, сложете ги в купа, която затворете с капак. Оставете да престоят 10 минути и тогава обелете.
Нарежете на дълги ивици и в средата на всяка сложете по 1/2 чаена лъжица от плънката.
Оформете рула, заклепете ги с помощта на клечки за зъби и предястието е готово.
Добър апетит!
Снимки: kitchenmag.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 330 мл
ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 180
Безплатна доставка за България!АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
Коментари към Рулца от печени чушки с крема сирене и риган