Рулца от печени чушки с крема сирене и риган
Необходими продукти:
3 сладки червени чушки
200 грама крема сирене
щипка риган или на вкус
30 милилитра зехтин
сол и прясно смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете чушките по дължина на две части, почистете от опашките и семената, подредете ги в тава.
Изпечете във фурната за 10-15 минути при температура от 220 градуса. Трябва да се изпекат достатъчно, за да може да обелите лесно ципите.
В отделен съд сложете крема сиренето, към него прибавете ригана, зехтина, сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте добре.
Когато извадите чушките от фурната, сложете ги в купа, която затворете с капак. Оставете да престоят 10 минути и тогава обелете.
Нарежете на дълги ивици и в средата на всяка сложете по 1/2 чаена лъжица от плънката.
Оформете рула, заклепете ги с помощта на клечки за зъби и предястието е готово.
Добър апетит!
Снимки: kitchenmag.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Вина и сирена - кое с какво?
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Рулца от печени чушки с крема сирене и риган