Печено тофу с чесън и сусам

Необходими продукти:
500 грама сирене тофу
100 милилитра соев сос
1/2 чаена лъжица гранулиран чесън
1/2 чаена лъжица смлян черен пипер
1/2 чаена лъжица настърган джинджифил
2 супени лъжици зехтин
сусам за поръсване
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при 200 градуса.
В подходящ съд смесете зехтина със соевия сос, добавете черния пипер, чесъна, джинджифила.
Нарежете сиренето на продълговати, триъгълни или по ваш избор парчета. Подредете ги в тава и намажете повърхността им с получения сос.
Поставете в загрятата фурна за 20 минути, след което обърнете от другата страна, отново нанесете слой от ароматния зехтин и поръсете със сусам.
Нека сиренето се пече още 20 минути, ще се образува неустоимо и вкусно покритие.
Добър апетит!
Снимка: ona-znaet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
Коментари към Печено тофу с чесън и сусам