Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии

Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии

Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии - изображение

Необходими продукти:

  • 1,5 килограма агнешки субпродукти
  • 2 глави лук
  • по 1 връзка копър и магданоз
  • 6 яйца (3 сурови и 3 твърдо сварени)
  • 100 милилитра олио
  • подходящи подправки

 

Начин на приготвяне:

Сварете субпродуктите в подсолена вода (ако се образува пяна, отстранете я). Когато се охладят, смелете до получаване на кайма. Към нея добавете предварително запържения лук, трите сурови яйца, накълцаните магданоз и копър, подправки на вкус.

Разбъркайте сместа до еднородност и я разпределете в продълговата форма, която сте подмазали с олио и покрили с пергамент.

В средата на каймата подредете сварените и обелени яйца, оформете руло.

Изпечете за около половин час при 180 градуса.

Ястието се поднася студено със зелена салата или сезонни зеленчуци.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: appetitno.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиСнимки