Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии
Необходими продукти:
- 1,5 килограма агнешки субпродукти
- 2 глави лук
- по 1 връзка копър и магданоз
- 6 яйца (3 сурови и 3 твърдо сварени)
- 100 милилитра олио
- подходящи подправки
Начин на приготвяне:
Сварете субпродуктите в подсолена вода (ако се образува пяна, отстранете я). Когато се охладят, смелете до получаване на кайма. Към нея добавете предварително запържения лук, трите сурови яйца, накълцаните магданоз и копър, подправки на вкус.
Разбъркайте сместа до еднородност и я разпределете в продълговата форма, която сте подмазали с олио и покрили с пергамент.
В средата на каймата подредете сварените и обелени яйца, оформете руло.
Изпечете за около половин час при 180 градуса.
Ястието се поднася студено със зелена салата или сезонни зеленчуци.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: appetitno.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло от кайма с плънка от гъби и лук
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Руло от кайма с плънка от шунка и кашкавал
- Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини
- Руло от кайма със зеленчуци, яйца и наденица
- Руло от кайма със зеленчукова плънка
- Руло от кайма и плънка от моцарела
- Рецепти за руло от тиквички с кайма
- Руло с кайма и пълнени кисели краставички
Коментари към Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии