Руло Стефани с гъби, кисели краставички и кашкавал
Необходими продукти:
700 грама кайма смес
2 кисели краставички
4 яйца
2 моркова
300 грама гъби
2 глави лук
150 грама кашкавал
олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Към каймата прибавете 2 яйца, сложете сол и черен пипер на вкус, омесете добре. Другите две яйца сварете твърдо и настържете на едро. Обелете лука, нарежете на едри кубчета, а морковите настържете. Изпържете ги заедно в олио до златисто. Гъбите нарежете на малки парчета и също изпържете. Кашкавала настържете и разделете на 3 равни части.
Разпределете равномерен слой от каймата върху найлоново фолио. Поръсете с едната част настърган кашкавал, следват лука и морковите, настърганите сварени яйца, нарязаните кисели краставички, гъбите и отново кашкавал. Навийте руло, което поръсете с останалия кашкавал и сложете да се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 50 минути (или до готовност).
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло от кайма с плънка от гъби и лук
- Руло "Стефани" със спанак
- Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини
- Руло от кайма със зеленчукова плънка
- Руло от кайма с плънка от шунка и кашкавал
- Руло от кайма с плънка от картофи и пармезан в доматен сос
- Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии
- Руло от кайма с маслини и кашкавал
- Руло от кайма с кашкавал
Коментари към Руло Стефани с гъби, кисели краставички и кашкавал