Руло от яйца, шунка и сирене крема

Необходими продукти:
- 12 яйца със стайна температура
- 120 грама сирене крема, омекотено
- 3/4 чаена чаша прясно мляко /2% масленост/
- 2 чаени чаши шунка, нарязана на кубчета
- 2 1/4 чаени чаши сирене чедър
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- 1/2 чаена чаша зелен лук, нарязан на ситно
- 2 супени лъжици брашно
- 1/4 чаена лъжичка сол
- масло за подмазване
Начин на приготвяне:
- Подмажете дъното и стените на правоъгълна форма за печене с приблизителни размери 40/25 сантиметра. Покрийте я с хартия за печене, която също подмажете.
- В малка купа разбийте сиренето крема с млякото до получаването на гладка смес.
- Добавете брашното и солта и разбъркайте добре, за да се комбинират.
- В голяма купа разбийте яйцата и добавете млечната смес. Отново разбъркайте и изсипете във формата за печене.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30-35 минути или докато яйцата "бухнат".
- Извадете омлета от фурната, намажете веднага с горчицата, поръсете с 1 чаена чаша сирене чедър, отгоре разпределете шунката и лука и отново поръсете с 1 чаена чаша сирене чедър.
- Навийте рулото, като започнете от късата страна. Поръсете го отгоре с останалото сирене и печете за около 3-4 минути, докато се разтопи.
- Прехвърлете в подходящо плато, нарежете на 12 парчета и поднесете.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет от нахут (без яйца)
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Омлет с тиквички на фурна
- Омлет Пуляр
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет със спанак, крутони и синьо сирене
- Омлет с прясно зеле
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет със зеленчуци по испански
Коментари към Руло от яйца, шунка и сирене крема