Рибни крокети

Необходими продукти:
500 грама филе от риба (щука, треска, сом)
1 картоф
1 глава лук
1 морков
2 яйчни жълтъка
2 супени лъжици настърган кашкавал
1 яйце
3 супени лъжици галета
2 супени лъжици свинска мас
100 грама майонеза
50 грама корнишони
сол
Начин на приготвяне:
Смелете филето, картофа, лука, моркова. Прибавете суровите яйчни жълтъци, настъргания кашкавал, малко пипер и сол. Оформете малки кюфтенца, потопете в разбитото яйце, след това в галета и ги изпържете в мазнината, която предварително сте нагорещили. Готовото предястие поднесете с майонеза и нарязани на ситно корнишони.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Панирана кладница в масло
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Пилешки крокети с кашкавал и гъби
- Домати в кашкавалена панировка
Коментари към Рибни крокети