Рибни крокети
Необходими продукти:
500 грама филе от риба (щука, треска, сом)
1 картоф
1 глава лук
1 морков
2 яйчни жълтъка
2 супени лъжици настърган кашкавал
1 яйце
3 супени лъжици галета
2 супени лъжици свинска мас
100 грама майонеза
50 грама корнишони
сол
Начин на приготвяне:
Смелете филето, картофа, лука, моркова. Прибавете суровите яйчни жълтъци, настъргания кашкавал, малко пипер и сол. Оформете малки кюфтенца, потопете в разбитото яйце, след това в галета и ги изпържете в мазнината, която предварително сте нагорещили. Готовото предястие поднесете с майонеза и нарязани на ситно корнишони.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ МОРСКИ КОЛАГЕН 200 г
НУТРАВИТА РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА таблетки * 120
НовХАЯ ЛАБС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА таблетки 1000 мг * 100
ПРОМОФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 60
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
ХАЯ ЛАБС ОМЕГА 3 капсули 1000 мг * 100
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани топченца катък
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Рибни крокети