Морски костур с горчица в орехова панировка

Необходими продукти:
4 парчета филе от костур
1 чаена чаша пшенично брашно
1 яйце
0,5 чаена чаша ядки (орехи или бадеми, например)
1 чаена лъжица горчица
2 супени лъжици прясно мляко
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете с хартиена кърпа и всяко парче разрежете на две части. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Изсипете 1/2 чаена чаша от брашното в дълбока чиния, яйцето разбийте в купичка и към него добавете горчицата и млякото. В друга дълбока чиния смесете останалото брашно и смлените орехи.
Оваляйте филето първо в брашното, след това потопете в яйчната комбинация и накрая в ореховата смес.
Изпържете костура в нагорещена растителна мазнина до златисто от двете страни.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛИП КОНТРОЛ сироп 250 мл
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба на пара с домати и чесън
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Черен орех
- Пуешко филе в медено-горчичен сос и задушени зеленчуци
- Задушена риба в бяло вино със зеленчуци
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Бразилски орех за здраве и стройна фигура
Коментари към Морски костур с горчица в орехова панировка