Паниран кашкавал с орехова плънка

Необходими продукти:
400 грама кашкавал или подходящо твърдо сирене
100 грама орехови ядки
150 милилитра прясно мляко
1 яйце
100 грама галета
50 грама готова смес за панировка
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на парчета с ширина около 5 см и дебелина около 1 см. Броят им да бъде четен, за да може да оформите като двойки.
Разбийте яйцето с прясното мляко. Натрошете ореховите ядки на едро или нарежете с нож.
Направете недълбоки "каналчета" с ножа в средата на парчетата кашкавал. Запълнете с орехи половината от кашкавалените плочки, а останалите сложете върху напълнените.
Изсипете в подходящ съд галетата и готовата смес за панировка.
Потопете всяка двойка в млечно-яйчната течност, след това оваляйте в сухата смес. Повторете процедурата още 3 - 4 пъти и изпържете в силно нагорещено растително олио (около минута от всяка страна).
Панировката трябва да се зачерви и да стегне, но кашкавалът да не се разтече.
Готовото предястие извадете върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Поднесете кашкавала горещ.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТАЛОДЕРМА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ДЕЦА SPF 50+ 50 мл.
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 8.0 НАТУРАЛНО РУС
БИОХЕРБА МЕХЛЕМ 7 БИЛКИ 30 мл
ХОЛЕСФИТОЛ НГ таблетки * 56 ТИЛМАН
НАУ ФУДС ЛЮСПИ ОТ ЧЕРЕН ОРЕХ капсули 500 мг * 100
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Орехи - ползи и вреди
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Орехите и ореховите листа - истинска панацея
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Бразилски орех за здраве и стройна фигура
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Пълнено пиле с пикантен ориз и спанак
Коментари към Паниран кашкавал с орехова плънка