Рибено филе в панировка с магданоз и чесън
Необходими продукти:
- по 0,5 чаена чаша натрошен бял хляб или галета и наситнен свеж магданоз
- по 2 супени лъжици краве масло и зехтин
- 3 супени лъжици прясно мляко
- черен пипер и сол на вкус
- 2 парчета филета морска риба, всяко по 200 грама
- 1 скилидка чесън
- кората на 1/2 малък лимон
Начин на приготвяне:
Нарежете скилидката чесън (обелете я преди това), сложете заедно с магданоза в кухненски робот, добавете хлебните трохи, лимоновата кора, млякото и зехтина. Смелете до еднородна маса.
Натрийте рибеното филе със сол и прясно смлян черен пипер, изпържете в сгорещеното масло (от всяка страна по три минути).
Сложете в тава, разпределете магданозената паста равномерно върху рибата и поставете за 7 минути в сгорещена на 200 градуса фурна.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: foodmag.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ТОТАЛ ОМЕГА капсули * 90
ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90 GNC
ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32 531699
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Тилапия с домати, маслини и бяло вино
- Направете смес за паниране по 7 начина
- Как да се грижите ефективно за златната си рибка
- Спортен риболов
Коментари към Рибено филе в панировка с магданоз и чесън