Рибено филе в панировка с магданоз и чесън

Необходими продукти:
- по 0,5 чаена чаша натрошен бял хляб или галета и наситнен свеж магданоз
- по 2 супени лъжици краве масло и зехтин
- 3 супени лъжици прясно мляко
- черен пипер и сол на вкус
- 2 парчета филета морска риба, всяко по 200 грама
- 1 скилидка чесън
- кората на 1/2 малък лимон
Начин на приготвяне:
Нарежете скилидката чесън (обелете я преди това), сложете заедно с магданоза в кухненски робот, добавете хлебните трохи, лимоновата кора, млякото и зехтина. Смелете до еднородна маса.
Натрийте рибеното филе със сол и прясно смлян черен пипер, изпържете в сгорещеното масло (от всяка страна по три минути).
Сложете в тава, разпределете магданозената паста равномерно върху рибата и поставете за 7 минути в сгорещена на 200 градуса фурна.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: foodmag.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба на пара с домати и чесън
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Паниран патладжан
- Панирани ябълкови кръгчета в палачинково тесто с канела и пудра захар
- Кафето, алкохолът и рибата спират развитието на множествена склероза
Коментари към Рибено филе в панировка с магданоз и чесън