Пъстра пролетна салата
Необходими продукти:
100 грама спанак
1 кисела ябълка
4 репички
1 глава лук
2 яйца
листа маруля
2 с. л. растително олио
2 с. л. винен оцет
1 ч. л. лимонов сок
1 ч. л. сол
1 с. л. захар
естрагон
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте и накъсайте спанака и марулята. Ябълката нарежете на парчета, репичките - на кръгчета, лука - на колелца. Яйцата сварете.
Смесете олиото, оцета, лимоновия сок, захарта и солта. Миксирайте всички продукти, с изключение на яйцата, подправете с получения сос и разбъркайте. Поръсете салатата с накълцан естрагон и магданоз, отстрани подредете яйцата, нарязани на филийки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Салата от маслини и лук
- За какво са полезни листата от репички и как да ги приемаме
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Глухарче, Радика
- Репички – хранителна стойност и полезни свойства
Коментари към Пъстра пролетна салата