Пъстра пролетна салата

Необходими продукти:
100 грама спанак
1 кисела ябълка
4 репички
1 глава лук
2 яйца
листа маруля
2 с. л. растително олио
2 с. л. винен оцет
1 ч. л. лимонов сок
1 ч. л. сол
1 с. л. захар
естрагон
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте и накъсайте спанака и марулята. Ябълката нарежете на парчета, репичките - на кръгчета, лука - на колелца. Яйцата сварете.
Смесете олиото, оцета, лимоновия сок, захарта и солта. Миксирайте всички продукти, с изключение на яйцата, подправете с получения сос и разбъркайте. Поръсете салатата с накълцан естрагон и магданоз, отстрани подредете яйцата, нарязани на филийки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
ПЮРВИТАЛ ЛУТЕИН КОМПЛЕКС + капсули * 60
ХИМАЛАЯ ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНСИ РЕЛИЙФ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Салата от маслини и лук
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Спаначен пудинг с извара и кашкавал
- Салата от цвекло с пилешки воденички
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Салата от пушена скумрия с рукола и краставици
- Глухарче, Радика
- Млечно смути с банан, спанак и трици от лимец
- Лятна салата с кайсии и киноа
Коментари към Пъстра пролетна салата