Пъстра пролетна салата

Необходими продукти:
100 грама спанак
1 кисела ябълка
4 репички
1 глава лук
2 яйца
листа маруля
2 с. л. растително олио
2 с. л. винен оцет
1 ч. л. лимонов сок
1 ч. л. сол
1 с. л. захар
естрагон
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте и накъсайте спанака и марулята. Ябълката нарежете на парчета, репичките - на кръгчета, лука - на колелца. Яйцата сварете.
Смесете олиото, оцета, лимоновия сок, захарта и солта. Миксирайте всички продукти, с изключение на яйцата, подправете с получения сос и разбъркайте. Поръсете салатата с накълцан естрагон и магданоз, отстрани подредете яйцата, нарязани на филийки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
ПЮРВИТАЛ ЛУТЕИН КОМПЛЕКС + капсули * 60
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- За какво са полезни листата от репички и как да ги приемаме
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Накиснете листата от глухарче във вода, за да премахнете горчивия им вкус
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Глухарче, Радика
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Спаначен огретен със сирене
- Сос от крема сирене с гъби и спанак
- Спаначено руло с крема сирене, сушени домати и чесън
Коментари към Пъстра пролетна салата