Топла пролетна салата

Необходими продукти за 1 порция:
1/2 парче пилешко филе
1/2 малка круша
1/4 авокадо
1/4 тиквичка
малка връзка рукола
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете филето на две надлъжно и го изпечете на тиган или на скара (по 4-5 минути от всяка страна).Четвъртинката тиквичка нарежете на тънки кръгчета и също изпечете като месото. Разпределете руколата в чиния (като възглавничка) и върху нея сложете нарязаното на тънки парчета авокадо, след това обелената и нарязана круша, тиквичките и върху всичко това поставете филето.
Може да подправите със сос винегрет или с малко зехтин и няколко капки балсамов оцет.
Салатата се поднася топла и отлично се комбинира с ризото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА таблетки * 30
ПРОМОЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ КОСА желирани таблетки * 60
ПРОМОЛЮКСЕОЛ ФОРМУЛА ЗА ЕСТЕСТВЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА желирани таблетки * 60
ПРОМОСНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 250 мл
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА капсули * 30
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Гриловани мариновани тиквички
- Рукола - полезни свойства и противопоказания
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Огретен от тиквички с пармезан и яйчена заливка
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
Коментари към Топла пролетна салата