Топла пролетна салата

Необходими продукти за 1 порция:
1/2 парче пилешко филе
1/2 малка круша
1/4 авокадо
1/4 тиквичка
малка връзка рукола
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете филето на две надлъжно и го изпечете на тиган или на скара (по 4-5 минути от всяка страна).Четвъртинката тиквичка нарежете на тънки кръгчета и също изпечете като месото. Разпределете руколата в чиния (като възглавничка) и върху нея сложете нарязаното на тънки парчета авокадо, след това обелената и нарязана круша, тиквичките и върху всичко това поставете филето.
Може да подправите със сос винегрет или с малко зехтин и няколко капки балсамов оцет.
Салатата се поднася топла и отлично се комбинира с ризото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОЛЕТЕН СНЯГ - САРА ДЖИО - ХЕРМЕС
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА таблетки * 30
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ КОСА желирани таблетки * 60
ЛЮКСЕОЛ ФОРМУЛА ЗА ЕСТЕСТВЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА желирани таблетки * 60
СНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 250 мл
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за хрупкави пържени тиквички
- Гриловани мариновани тиквички
- Пюре от тиквички и картофи с лук и сметана
- Огретен от тиквички с ориз
- Лимоново пиле с масло и чесън
- Тортиля с тиквички, зеленчуци и подправки
- Салата от маслини и лук
- Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
Коментари към Топла пролетна салата