Пълнено авокадо с пушена сьомга и яйца
Необходими продукти:
- 4 броя авокадо
- 4 тънки парчета пушена сьомга
- 8 яйца
- сол
- черен пипер
- чили
- пресен копър
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 220 градуса.
Разполовете всяко авокадо, отстранете семената и издълбайте от сърцевината толкова, колкото да се побере 1 яйце. Подредете така изчистените половинки върху хартия за печене и ги "застелете" с лентите от пушена сьомга.
Едно по едно чукнете яйцата в купа - с помощта на лъжица позиционирайте жълтъка и добавете толкова белтък, колкото поеме авокадото. Поръсете яйцата със сол и прясно смлян черен пипер, според вкуса ви. Внимателно поставете тавата във фурната за около 15-20 минути.
Поръсете с чили и пресен копър и сервирайте топло.
Време за приготвяне: 5 минути
Време за готвене: 20 минути
Общо: 25 минути
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Нетрадиционни и екзотични рецепти
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Сьомга на фурна в сметанов сос с копър
- Сьомга с мед, соев сос и горчица
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
Коментари към Пълнено авокадо с пушена сьомга и яйца