Пълнено авокадо с пилешки гърди и крема сирене
Необходими продукти:
- 4 броя авокадо
- 2 броя пилешки гърди, сготвени и накъсани
- 120 грама крема сирене
- 1/4 чаена чаша нарязани домати
- 1 щипка лют пипер
- 1/2 чаена чаша настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Почистете авокадото и издълбайте по-голяма дупка в центъра му, не е нужно да изкарвате целия плот от кората.
Вътрешността сложете в купа, към нея прибавете месото, крема сиренето, доматите, подправете с лютия пипер, сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте, за да се комбинират добре съставките.
Напълнете всички кошнички от авокадо и отгоре поръсете с пармезан. Ако има нужда, изрежете леко долната част на авокадото, за да ги стабилизирате.
Запечете за 8-10 минути на 200 градуса. Не прекалявайте с печенето, тъй като това може да промени вкуса на плода и да започне да горчи.
Зa Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 66 / 6 НАСИТЕНО ЧЕРВЕН
МАСЛО ОТ АВОКАДО ЗА КОЖА И КОСА 30 мл. A FOR AVOCADO
СИЙСТАРС МАГНЕТИК НОЩЕН ЛИФТИНГ КРЕМ С ПЕПТИДИ 50 мл
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН МАНГО, КИВИ И АВОКАДО NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
ПРАНАРОМ МАСЛО ОТ АВОКАДО 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Отглеждане на авокадо
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Пълнено авокадо с пилешки гърди и крема сирене