Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Пълнени питки с колбас, кисели краставички и кашкавал

Пълнени питки с колбас, кисели краставички и кашкавал

Пълнени питки с колбас, кисели краставички и кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 2 кръгли хлебчета/питки
  • 50 грама пушен колбас
  • 1 кисела краставичка
  • 50 грама кашкавал
  • 5 супени лъжици майонеза
  • 2 чаени лъжици кетчуп
  • 30 грама масло

 

Начин на приготвяне:

Отрежете горната част на питките и отстранете меката им вътрешност.

Пушения колбас нарежете на тънки полукръгчета, краставичката и кашкавала - на тънки произволни парчета.

Намажете дъното на питките от вътрешната страна с размекнатото краве масло и във всяка хлебна купичка сложете по 3-4 парченца от колбаса. Намажете ги с майонеза.

Следва ред от кисели краставички, а върху тях - кашкавал, който покрийте с кетчуп.

Повторете реденето: колбас, майонеза, краставички, кашкавал. Най-отгоре нанесете тънък слой майонеза.

Затворете питките с отрязаните по-рано капачета и ги сложете в загрята на 200 градуса фурна.

След 6-8 минути може да извадите и да се насладите на вкуса им.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛайфстайлСнимкиЛюбопитноВидеоЗдравни съветиХрани и ястияНовиниИнтервютаДиети