Пълнени печурки със спанак и сирене

Необходими продукти:
- 500 грама пресни печурки
- 2 стръка пресен лук, нарязани ситно
- половин връзка пресен спанак
- 150 грама натрошено сирене
- 60 грама разтопено масло
- сол и черен пипер на вкус
- 80 грама крема сирене
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и почистете гъбите от пънчетата им.
Глазирайте ги с разтопено масло и подредете в намазнена тава. Подсолете и подправете с черен пипер на вкус. В тиган сгорещете мазнина и сотирайте нарязания пресен лук и спанак. Задушете за 5-10 минути и охладете. Комбинирайте сместа с двата вида сирена и разбъркайте. Напълнете гъбките с плънката, поръсете с разтопено масло.
Запечете в загрята на 200 градуса фурна за 25-30 минути. Поднесете ястието топло, гарнирано с пресни подправки по избор.
Добър апетит!
Източник: www.circle-b-kitchen.squarespace.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Супа от леща със спанак
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Мариновано овче сирене с босилек
Коментари към Пълнени печурки със спанак и сирене