Пълнени мариновани зелени домати

Необходими продукти:
2 килограма зелени домати
500 грама моркови
150 грама магданоз
150 грама копър
1 глава чесън
1-2 люти червени чушки
2 литра вода
100 грама едра сол
Начин на приготвяне:
Разтворете едрата сол във водата. Поставете на котлона, за да заври, след което охладете.
Настържете морковите с помощта на едро ренде, копъра и магданоза накълцайте, чесъна намачкайте с преса, лютите чушки нарежете ситно. Смесете така приготвените продукти.
Доматите разрежете кръстообразно (на четири), но не докрай и напълнете с получената по-рано смес. Сложете ги в тенджера и залейте със соления разтвор. Притиснете с някаква тежест. Ако ви остане от плънката, разпределете я между доматите.
Оставете доматите да престоят така 3-4 дни. Тогава може да нарежете, да полеете със зехтин или олио и да поднесете с нарязан зелен лук.
Добър апетит!
Снимка: retsepty.online.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
КАРЛ МИНК ЛИКОПЕН + АНТИОКСИДАНТИ капсули * 100
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Домат
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Как да се справим с белите петна и напукването на доматите?
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Пълнени мариновани зелени домати