Пълнена скумрия с лук и топено сирене
Необходими продукти:
1 скумрия
1 глава лук
100 грама топено сирене или настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Направете разрез по дължината на гръбнака на рибата, отделете месото от костите. Отрежете гръбнака при главата и при опашката. Почистете скумрията.
Обелете лука, нарежете на полукръгчета и изпържете в малко нагорещено олио.
Настържете топеното сирене или кашкавала и ги смесете с лука.
Сложете рибата върху лист фолио, напълнете я с получената смес и увийте плътно с фолиото.
Изпечете ястието във фурната за около 15 минути.
Може да поднесете с гарнитура от картофено пюре.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Скумрия плакия
- Домашно маринована скумрия
- Печена скумрия с чесън и магданоз
- Скумрия с лук на фурна
- Пържена скумрия
- Печена скумрия на фурна с хрупкава билкова коричка
- Скумрия с картофи, зеленчуци и бяло вино на фурна
- Печена скумрия в марината от горчица, майонеза и соев сос
- Салата с пушена скумрия
Коментари към Пълнена скумрия с лук и топено сирене