Пушена паста с водка

Необходими продукти:
- 500 грама паста по избор
- 1 супена лъжица зехтин
- 1 глава лук
- 2 скилидки чесън, нарязани ситно
- 70 милилитра водка
- 3 нарязани ситно домата
- 1 чаена лъжичка течен пушек
- прясно смлян черен пипер на вкус
- 2-3 парченца пикантна наденица
- 100 грама нарязан фино пармезан
- половин връзка нарязан ситно магданоз
- 3-4 стръка нарязан ситно пресен риган
Начин на приготвяне:
В тенджера налейте вода и оставете да заври. Добавете сол, сложете пастата и я сварете. Охладете и оставете настрана. В тиган загрейте зехтин, запържете нарязаните ситно лук, чесън, домат и наденица.
Разбъркайте и подправете с течния пушек, черния пипер и пресните подправки. Налейте водката и задушете сместа за 10 минути.
Прибавете макароните и нарязания пармезан, разбъркайте и сервирайте директно. Поръсете ястието с пресни подправки по ваш избор.
Бон Апети!
Източник: www.food52.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Двуседмична диета с паста
- Сос Бъфало
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Ягодова Кайпироска
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
Коментари към Пушена паста с водка