Чеснов кашкавален сос за паста

Необходими продукти:
100 грама кашкавал (или подходящо твърдо сирене)
1 - 2 скилидки чесън
50 - 100 милилитра течна сметана с масленост около 20 - 30%
сол (и черен пипер) на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно, добавете намачкания чесън, сол (и черен пипер) на вкус, след което налейте сметаната (точното количество определете според желаната консистенция на соса).
Поставете съда с продуктите на водна баня на среден огън и бъркайте непрекъснато с помощта на тел за разбиване на яйца, докато консистенцията стане кремообразна.
Вида на кашкавала изберете според вкуса си, важното е да бъде с високо качество.
Охладете соса и поднесете с паста или други макаронени изделия.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Кои хора трябва да внимават с консумацията на чесън?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Салата в паста Конкильони
- Чеснова майонеза със зехтин
- Макарони със сварени яйца, колбас и майонеза, запечени с кашкавал
Коментари към Чеснов кашкавален сос за паста