Чеснова паста с пармезан

Необходими продукти:
спагети или паста по избор
зехтин
чесън
пармезан
магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите в подсолена вода, но не до пълна готовност. Във водата сложете малко зехтин. Докато те се варят, изпържете ситно нарязания чесън (на вкус) в зехтин в продължение на 1 минута. След това отцедете пастата от водата с помощта на гевгир и изсипете при чесъна. Затворете съда с капак и оставете ястието да се задуши за няколко минути, като предварително сте разбъркали всичко и сте изключили котлона.
Готовите спагети сложете в подходяща чиния, поръсете с настърган пармезан и украсете с нарязан магданоз, босилек или друго по избор.
Може да поднесете като гарнитура към всякакво месо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Черният чесън и необикновената му история
- Чесън
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Класически италиански кюфтенца върху канапе от спагети
Коментари към Чеснова паста с пармезан