Чеснова паста с пармезан
Необходими продукти:
спагети или паста по избор
зехтин
чесън
пармезан
магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите в подсолена вода, но не до пълна готовност. Във водата сложете малко зехтин. Докато те се варят, изпържете ситно нарязания чесън (на вкус) в зехтин в продължение на 1 минута. След това отцедете пастата от водата с помощта на гевгир и изсипете при чесъна. Затворете съда с капак и оставете ястието да се задуши за няколко минути, като предварително сте разбъркали всичко и сте изключили котлона.
Готовите спагети сложете в подходяща чиния, поръсете с настърган пармезан и украсете с нарязан магданоз, босилек или друго по избор.
Може да поднесете като гарнитура към всякакво месо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ ТАЛИАТЕЛИ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Оризови спагети
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Чеснова паста с пармезан