Печени моркови с чесън и пармезан
Необходими продукти:
- 4-5 чаени чаши бейби моркови
- 1/4 чаена чаша зехтин
- 4 скилидки чесън, пресован
- 3 супени лъжици настърган пармезан
- 1-2 супени лъжици галета
- 3/4 чаена лъжичка сол кашер
- 1/4 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
- пресен магданоз за поръсване
Начин на приготвяне:
- Покрийте дъното на голяма тава с хартия за печене и загрейте фурната до 200 градуса.
- В дълбока купа смесете зехтина, чесъна, пармезана, галетата, солта и черния пипер. Разбъркайте.
- Добавете морковите и отново разбъркайте, за да се овкусят равномерно.
- Разпределете ги в тавата и печете в продължение на 20-25 минути.
- По средата на печенето обърнете морковите с помощта на шпатула.
- Сервирайте ги топли, поръсени с пресен магданоз.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
НовБИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ВИРУМИН ОПТИ ФИЛТЪР * 120
ГАНЧЕВ НЕКТАР ОТ ЯБЪЛКИ, МОРКОВИ И БАНАНИ 750 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Чипс от моркови на фурна
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Печени моркови с чесън и пармезан