Царевица с масло, пармезан и чесън

Необходими продукти:
- 200 грама консервирана царевица
- 20 грама масло
- 50 грама пармезан
- 2 скилидки чесън
- 1-2 пера зелен лук
- 1/2 сладка чушка
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Изсипете царевичните зърна в подходяща тенджера, сложете парченце масло, сол и черен пипер на вкус.
Настържете пармезана, скилидките чесън обелете и нарежете на ситно, накълцайте и зеления лук, чушката.
Задушете царевицата на среден огън, като разбърквате постоянно. Добавете чесъна и чушката, нека всичко се приготвя в продължение на още 2-3 минути, след което сложете пармезана при останалите продукти и бъркайте непрекъснато.
Минута по-късно свалете тенджерата от котлона.
Изсипете салата в подходящ съд, поръсете с нарязания зелен лук и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ОСТРОВИТ WAXY MAIZE ОВКУСЕН 1000 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
ПАЛМЪРС ТЪМИ БЪТЪР КРЕМ ЗА ТЯЛО ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ ПРОТИВ СТРИИ 125 гр.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Царевица с масло, пармезан и чесън