Задушени патладжани с домати, чесън и лук
Необходими продукти:
2 патладжана
2 глави лук
1-2 домата
чесън
сол и захар на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на кубчета и изпържете до златисто в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на кубчета домати, а няколко минути по-късно и патладжаните, нарязани по същия начин.
Подправете със сол и захар на вкус и оставете всичко да се задушава 20-30 минути.
Щом зеленчуковата комбинация се охлади, добавете намачкани скилидки чесън и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: recept.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30 SWR051
ПРОМООЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
НУКС MERVEILLANCE LIFT ОЗАРЯВАЩ УПЛЪТНЯВАЩ КРЕМ 50 мл
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СПАНАК С АГНЕШКО МЕСО 190 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домат
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Пилешко филе Капрезе
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Задушени патладжани с домати, чесън и лук