Задушени патладжани с домати, чесън и лук

Необходими продукти:
2 патладжана
2 глави лук
1-2 домата
чесън
сол и захар на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на кубчета и изпържете до златисто в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на кубчета домати, а няколко минути по-късно и патладжаните, нарязани по същия начин.
Подправете със сол и захар на вкус и оставете всичко да се задушава 20-30 минути.
Щом зеленчуковата комбинация се охлади, добавете намачкани скилидки чесън и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: recept.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30
РЕВЕРТА таблетки * 30 НЕОФАРМ
ЛЮКСЕОЛ ФОРМУЛА ЗА КОЖА И ТЕН капсули * 30
НовЕСТРОСЕНС капсули 343 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Солени кошнички с маскарпоне и запечени домати
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Чеснова майонеза със зехтин
- Консумирайте домати поради 4 причини
- Пълнени патладжани с макарони, бекон, пармезан и домати
Коментари към Задушени патладжани с домати, чесън и лук