Задушени патладжани с домати, чесън и лук

Необходими продукти:
2 патладжана
2 глави лук
1-2 домата
чесън
сол и захар на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на кубчета и изпържете до златисто в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на кубчета домати, а няколко минути по-късно и патладжаните, нарязани по същия начин.
Подправете със сол и захар на вкус и оставете всичко да се задушава 20-30 минути.
Щом зеленчуковата комбинация се охлади, добавете намачкани скилидки чесън и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: recept.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
Нов ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
Нов ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Консерва от патладжани с моркови, чушки и чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за консерва от патладжани с чушки
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
Коментари към Задушени патладжани с домати, чесън и лук