Пръчици ябълков пай с домашен сос карамел
Необходими продукти:
- 1 1/4 чаена чаша ябълков сос
- 1 супена лъжица кафява захар
- 1/4 чаена лъжичка канела
- 2 листа бутер тесто
- 1 яйце, леко разбито
- 2 супени лъжици захар за поръсване
- масло за подмазване
За гарниране:
Начин на приготвяне:

- Смесете в купа ябълковия сос, кафявата захар и канелата. Разбъркайте добре.
- Разгънете 1 лист бутер тесто върху чиста и равна повърхност.
- Отгоре разпределете ябълковия сос, като оставите по 1 свободен сантиметър от всички краища.
- Покрийте с втория лист бутер тесто, намажете с яйце и поръсете със захар.
- Използвайте остър нож, за да нарежете ябълковия пай на ленти и го прехвърлете в подмазана с масло тава.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 20-25 минути до златисто кафяв цвят.
- Оставете пръчиците да се охладят за 5 минути, преди да ги прехвърлите върху решетка, докато изстинат напълно.
- Поднесете ябълковия пай, гарниран със сос карамел.
Да ви е сладко!

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА МИРАДА HASHTAG 85 мл
КОЛЕДЕН ЧАЙ филтър * 20
МАТИСЪН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ С КАНЕЛА И КУРКУМА ОРГАНИК 500 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЯБЪЛКА И КАНЕЛА * 20 БЧК
ВИРУМИН ЛУКС ФИЛТЪР * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Отслабване с мед и канела
- Канелено дърво, Канела
- Ябълково мартини с джинджифил и лимон
- Крингъл - датски сладкиш с канела и ядки
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Сочен ябълков сладкиш с лимонови корички
- Фреш от ябълки, моркови и джинджифил
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Пилешки крилца в пикантен карамел
Коментари към Пръчици ябълков пай с домашен сос карамел