Предястие от пилешки дробчета с ябълки и чесън
Необходими продукти:
- 500 грама пилешки дробчета
- 3-4 средно големи моркова
- 3 яйца
- 2 кисело-сладки ябълки
- 2 скилидки чесън
- майонеза и заквасена сметана на вкус
- подходящи подправки
Начин на приготвяне:
Сварете за 5 минути дробчетата, нарежете ги на парчета.
Морковите и яйцата също сварете, нарежете ги на кубчета.
Смесете така подготвените продукти, към които добавете ябълките, предварително обелени и настъргани едро.
Сложете майонеза и заквасена сметана на вкус, намачканите скилидки чесън и подходящи за дробчетата подправки.
Разбъркайте и предястието е готово.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kulinyamka.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Пилешки дробчета с лук
- Пилешки дробчета с гъби в сметана
- Пилешки дробчета със зеленчуци на фурна
- Задушени пилешки дробчета в сос от сладко от лук и червено вино
- Пилешки дробчета с елда, гъби и лук на фурна
- Пилешки дробчета с ориз на фурна
- Пилешки дробчета с мед, коняк и соев сос
- Пилешки дробчета в карамелен сос от мед и червено вино
- Салата от пилешки дробчета със сирене, грозде и праз
Коментари към Предястие от пилешки дробчета с ябълки и чесън