Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Предястие от пилешки дробчета с ябълки и чесън

Предястие от пилешки дробчета с ябълки и чесън

Предястие от пилешки дробчета с ябълки и чесън - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама пилешки дробчета
  • 3-4 средно големи моркова
  • 3 яйца
  • 2 кисело-сладки ябълки
  • 2 скилидки чесън
  • майонеза и заквасена сметана на вкус
  • подходящи подправки

 

Начин на приготвяне:

Сварете за 5 минути дробчетата, нарежете ги на парчета.

Морковите и яйцата също сварете, нарежете ги на кубчета.

Смесете така подготвените продукти, към които добавете ябълките, предварително обелени и настъргани едро.

Сложете майонеза и заквасена сметана на вкус, намачканите скилидки чесън и подходящи за дробчетата подправки.

Разбъркайте и предястието е готово.

Да ви е вкусно!

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kulinyamka.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти