Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пилешки дробчета с лук в сметана

Пилешки дробчета с лук в сметана

Пилешки дробчета с лук в сметана - изображение

Необходими продукти:

  • 600 грама пилешки дробчета
  • 500 грама заквасена сметана с 20% масленост
  • 1 глава кромид лук
  • 20 грама краве масло
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Измийте дробчетата и ги накиснете за 20 минути в прясно мляко, ако желаете, защото така ще станат още по-нежни на вкус след приготвянето. След това ги нарежете на парчета.

Изпържете до златисто лука в маслото, прибавете дробчетата и 5-7 минути по-късно подправете и изсипете сметаната в съда.

Оставете ястието да се задушава на среден огън в продължение на 10 минути.


Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: eda.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти