Задушени пилешки дробчета със спанак и вино

Необходими продукти:
- 500 грама пилешки дробчета
- 2-3 меки домата
- 1-2 глави лук
- 2 моркова
- 100 милилитра червено вино
- 2 дафинови листа
- 150 грама пресен спанак
- сол и черен пипер на вкус
- 5 грама кимион
- олио за запръжка
- пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Почистете, измийте и сварете дробчетата. Прецедете ги и заделете една чаена чаша от бульона им. В дълбок тиган запържете нарязани на ситно лук, домати, моркови и подправете със сол, кимион и черен пипер на вкус.
Прибавете карантията, налейте виното, сложете дафиновите листа и спанака. Задушете и оставете сместа да къкри на слаб огън до готовност. Поднесете ястието топло, поръсено с пресен магданоз.
Добър апетит!
Източник: m.sishebo.co.za
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОНУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешки дробчета с лук
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Телешко с картофи, грах и зелен боб
- Пилешки дробчета с чесън и лук в ароматен сос
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Яхния с пилешко, нахут и чоризо
- Запеканка от спанак с яйца
- Сос от крема сирене с гъби и спанак
Коментари към Задушени пилешки дробчета със спанак и вино