Пълнено пиле с дробчета и ориз (в ръкав)
Необходими продукти:
- 1 цяло пиле с тегло около килограм
- 250 грама пилешки дробчета
- 200 грама сварен ориз
- 100 грама лук
- 150 грама моркови
- сол, олио, черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете лука ситно, морковите настържете, дробчетата нарежете на малки парчета.
Изпържете лука в олио, добавете морковите, малко по-късно дробчетата и пържете още 7 минути.
След това изсипете сварения ориз в съда, подправете, разбъркайте и свалете сместа от котлона. Нека се охлади.
Тогава напълнете с нея пилето и закрепете отвора с клечки за зъби. Поръсете птицата с черен пипер и сол, сложете в ръкав за печене.
Поставете във фурната на 180 градуса и след час ястието ще бъде готово.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: jrati.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г 6253
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МЛЯКО 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- 27 пилета с малки трикотажни тоалети
- Спанак с ориз, яйца и пармезан
- Мляко с ориз
- Предястие от пилешки дробчета с ябълки и чесън
- Пържен ориз с кашу, зеленчуци и бамбук
- Панирани пилешки крокети в тесто с топено сирене и царевица
- Ориз с домати и кайма
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Оризово-шоколадов десерт с извара, мед и стафиди
- Оризова запеканка с кайма, заквасена сметана и яйце
Коментари към Пълнено пиле с дробчета и ориз (в ръкав)