Пълнено пиле с дробчета и ориз (в ръкав)

Необходими продукти:
- 1 цяло пиле с тегло около килограм
- 250 грама пилешки дробчета
- 200 грама сварен ориз
- 100 грама лук
- 150 грама моркови
- сол, олио, черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете лука ситно, морковите настържете, дробчетата нарежете на малки парчета.
Изпържете лука в олио, добавете морковите, малко по-късно дробчетата и пържете още 7 минути.
След това изсипете сварения ориз в съда, подправете, разбъркайте и свалете сместа от котлона. Нека се охлади.
Тогава напълнете с нея пилето и закрепете отвора с клечки за зъби. Поръсете птицата с черен пипер и сол, сложете в ръкав за печене.
Поставете във фурната на 180 градуса и след час ястието ще бъде готово.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: jrati.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
НЕОЛИПИДРА ФОРТЕ таблетки 240 мг * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
- Лимоново пиле с масло и чесън
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Спанак с ориз, яйца и пармезан
- Мляко с ориз
- Предястие от пилешки дробчета с ябълки и чесън
- Пържен ориз с кашу, зеленчуци и бамбук
- Панирани пилешки крокети в тесто с топено сирене и царевица
- Ориз с домати и кайма
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
Коментари към Пълнено пиле с дробчета и ориз (в ръкав)