Пиле с ориз и грах
Необходими продукти:
2 пилешки бутчета
1 глава лук
150 гр ориз
400 мл вода
1 ч. ч. замразен грах
1 ч. л. къри
олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Загрейте олиото в тенджера и в него леко запържете нарязания на кубчета лук. Овкусете бутчетата със сол и пипер и ги сложете в тенджерата с кожата надолу. Изпържете ги от двете страни, докато се зачервят малко. Изсипете ориза в тенджерата, залейте го с водата, добавете кърито, разбъркайте, затворете съда с капак и оставете да се задушава на тих огън около 30 минути. 10 минути, преди да свалите от котлона, сложете граха. Това е всичко.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 720 гр.
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
ЛЮКСЕОЛ БАЛСАМ (С ОТМИВАНЕ) ЗА ОБЕМ НА ФИНА КОСА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Седемдневна оризова диета
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Ориз с морски дарове в сметанов сос
- Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
- Грахово брашно
- Салата от грах с лук и яйца
Коментари към Пиле с ориз и грах