Пиле с ориз и грах
Необходими продукти:
2 пилешки бутчета
1 глава лук
150 гр ориз
400 мл вода
1 ч. ч. замразен грах
1 ч. л. къри
олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Загрейте олиото в тенджера и в него леко запържете нарязания на кубчета лук. Овкусете бутчетата със сол и пипер и ги сложете в тенджерата с кожата надолу. Изпържете ги от двете страни, докато се зачервят малко. Изсипете ориза в тенджерата, залейте го с водата, добавете кърито, разбъркайте, затворете съда с капак и оставете да се задушава на тих огън около 30 минути. 10 минути, преди да свалите от котлона, сложете граха. Това е всичко.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН КЕТО ПРОТЕИНОВ ШЕЙК С МСТ, ГРАХ И ОРИЗ 350 г MT4131
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 720 гр.
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Оризови спагети
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Втора част
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Пиле с ориз и грах