Плодови парфета с маскарпоне
Необходими продукти:
- 150 грама ягоди
- 100 грама боровинки
- 100 грама цедено подсладено мляко
- 200 грама крем маскарпоне
- 50 грама пудра захар
- мюсли по избор
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете плодовете, нарежете и ги сложете в блендер. Пасирайте два пъти и ги смесете с цеденото кисело мляко.
Разбъркайте и разсипете сместа в купички. Подсладете маскарпонето с пудра захар, гарнирайте всяка чашка с крем и поръсете с мюсли по ваш избор. Охладете, поднесете и се насладете.

Да ви е сладко!
Източник: www.unicornsinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УИ БЕЙБИ ЦЕДКА ЗА ПЛОДОВЕ
БЪЗ ПЛОД 100 г БИЛКИ КАРМЕН
МИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!АНАСОН ПЛОДОВЕ 50 г ЕКО ХЕРБ
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ ГРЪДЕН БРОНХО ФИЛТЪР * 20
СОЕКС ECOVISOR F4
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да изберем най-подходящата райска ябълка?
- Фейхоа
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
Коментари към Плодови парфета с маскарпоне