Плодови парфета с маскарпоне

Необходими продукти:
- 150 грама ягоди
- 100 грама боровинки
- 100 грама цедено подсладено мляко
- 200 грама крем маскарпоне
- 50 грама пудра захар
- мюсли по избор
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете плодовете, нарежете и ги сложете в блендер. Пасирайте два пъти и ги смесете с цеденото кисело мляко.
Разбъркайте и разсипете сместа в купички. Подсладете маскарпонето с пудра захар, гарнирайте всяка чашка с крем и поръсете с мюсли по ваш избор. Охладете, поднесете и се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.unicornsinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УИ БЕЙБИ ЦЕДКА ЗА ПЛОДОВЕ
БЪЗ ПЛОД 100 г БИЛКИ КАРМЕН
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СТРАСТНА РОЗА С АРОМАТ НА ЧЕРВЕНА РОЗА 150 гр.
РЕГУЛАТПРО КИДС РЕГУЛАЦИУС солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Кактус
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Гранадила - ползи за здравето
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
- Млечно смути със замразени плодове
Коментари към Плодови парфета с маскарпоне