Плодови парфета с маскарпоне

Необходими продукти:
- 150 грама ягоди
- 100 грама боровинки
- 100 грама цедено подсладено мляко
- 200 грама крем маскарпоне
- 50 грама пудра захар
- мюсли по избор
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете плодовете, нарежете и ги сложете в блендер. Пасирайте два пъти и ги смесете с цеденото кисело мляко.
Разбъркайте и разсипете сместа в купички. Подсладете маскарпонето с пудра захар, гарнирайте всяка чашка с крем и поръсете с мюсли по ваш избор. Охладете, поднесете и се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.unicornsinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УИ БЕЙБИ ЦЕДКА ЗА ПЛОДОВЕ
БЪЗ ПЛОД 100 г БИЛКИ КАРМЕН
ГЛОГ ПЛОД 100 г БИЛКИ КАРМЕН
РАЙСКИ БАНАН ЛИОФИЛИЗИРАНИ ПЛОДОВЕ НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ ГРЪДЕН БРОНХО ФИЛТЪР * 20
СТЪКЛЕНА ФРУКТИЕРА ФЛАШКА КАРПО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Десерт с Маскарпоне и боровинки
- Хлебен пудинг
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Горските плодове действат пречистващо на мозъчните функции
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Десерт с чиа и прясно мляко
Коментари към Плодови парфета с маскарпоне