Плодови парфета с маскарпоне
Необходими продукти:
- 150 грама ягоди
- 100 грама боровинки
- 100 грама цедено подсладено мляко
- 200 грама крем маскарпоне
- 50 грама пудра захар
- мюсли по избор
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете плодовете, нарежете и ги сложете в блендер. Пасирайте два пъти и ги смесете с цеденото кисело мляко.
Разбъркайте и разсипете сместа в купички. Подсладете маскарпонето с пудра захар, гарнирайте всяка чашка с крем и поръсете с мюсли по ваш избор. Охладете, поднесете и се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.unicornsinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УИ БЕЙБИ ЦЕДКА ЗА ПЛОДОВЕ 207
ЗОЯ БИО ГХИ - ПРЕЧИСТЕНО МАСЛО 450 гр.
НОВАЛАК 3 1-3 години 400 г
АПТАМИЛ КОМФОРТ 2 400 г NUTRICIA
МАШИНА ЗА МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА AGU HAPPY SHAKER PMBF1
Безплатна доставка за България!АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА 800 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Дюля
- Млечно смути със замразени плодове
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
Коментари към Плодови парфета с маскарпоне