Плодови парфета с маскарпоне

Необходими продукти:
- 150 грама ягоди
- 100 грама боровинки
- 100 грама цедено подсладено мляко
- 200 грама крем маскарпоне
- 50 грама пудра захар
- мюсли по избор
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете плодовете, нарежете и ги сложете в блендер. Пасирайте два пъти и ги смесете с цеденото кисело мляко.
Разбъркайте и разсипете сместа в купички. Подсладете маскарпонето с пудра захар, гарнирайте всяка чашка с крем и поръсете с мюсли по ваш избор. Охладете, поднесете и се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.unicornsinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УИ БЕЙБИ ЦЕДКА ЗА ПЛОДОВЕ
БЪЗ ПЛОД 100 г БИЛКИ КАРМЕН
ЧАЙ ЛАКТОГОНЕН
БАЛЕВСКИ И КИРОВ СУШЕНИ ПЛОДОВЕ ОТ ШИПКА 250 г
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН РОМАТИЧНА РОЗА С АРОМАТ НА ШАМПАНСКО 150 гр.
ЧЕРЕН БЪЗ ПЛОД 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Млечно смути със замразени плодове
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Гранадила - ползи за здравето
Коментари към Плодови парфета с маскарпоне