Пица със сос Ранч и царевица на грил
Необходими продукти:
- 1 килограм тесто за пица, разделено на 4 топки
- 4 супени лъжици зехтин
- 4 супени лъжици сос Ранч за намазване + още за гарниране
- 240 грама настъргана зряла моцарела
- 2 кочана царевица - почистена
- 1 шепа листа босилек, накъсани
- натрошено сирене фета
Начин на приготвяне:
Разточете всяка топка тесто на кръг с диаметър около 16 сантиметра.
Всяка пица намажете с лъжица зехтин и я сложете за 60 секунди на грила от всяка страна.
Намажете пиците със соса Ранч (по 1 супена лъжица на всяка) и гарнирайте с моцарела и царевица.
Постевете отново на грила и покрийте, докато сиренето се разтопи, а тестото изпече.
Гарнирайте с накъсан босилек и фета, полейте с малко сос Ранч.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: food52.com
Коментари към Пица със сос Ранч и царевица на грил