Пица от хляб с топено сирене, магданоз и колбас

Необходими продукти:
- 1 хляб
- 100 грама варен колбас
- 100 грама топено сирене
- 2 супени лъжици майонеза
- наситнен магданоз на вкус
- 3 яйца
- 1 домат
- 1 супена лъжица олио
- 1 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с магданоза и солта, добавете начупения хляб без кората и бъркайте, докато сместа стане еднородна.
Налейте 1 супена лъжица олио в тиган и изсипете тестото. Заравнете го и изпечете до златисто от двете страни.
Намалете температурата до минимална, намажете основата с майонеза и подредете тънки кръгчета колбас върху нея. Следват доматени парченца и поръсете с настъргано топено сирене.
След няколко минути пицата е готова.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 1
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Да разбием заблудите - хляба
- Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 2
- Как да използваме плоча за пица
- Здравословна черна пица
Коментари към Пица от хляб с топено сирене, магданоз и колбас