Пица от хляб с топено сирене, магданоз и колбас
Необходими продукти:
- 1 хляб
- 100 грама варен колбас
- 100 грама топено сирене
- 2 супени лъжици майонеза
- наситнен магданоз на вкус
- 3 яйца
- 1 домат
- 1 супена лъжица олио
- 1 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с магданоза и солта, добавете начупения хляб без кората и бъркайте, докато сместа стане еднородна.
Налейте 1 супена лъжица олио в тиган и изсипете тестото. Заравнете го и изпечете до златисто от двете страни.
Намалете температурата до минимална, намажете основата с майонеза и подредете тънки кръгчета колбас върху нея. Следват доматени парченца и поръсете с настъргано топено сирене.
След няколко минути пицата е готова.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- 22 интересни факта за хляба
- Как да използваме плоча за пица
- Класическа рецепта за чабата
- Погача за прощъпулник
- Еврейски безквасен хляб Маца
Коментари към Пица от хляб с топено сирене, магданоз и колбас