Пица от хляб с колбас, моцарела и маслини
Необходими продукти:
- 300 грама бял хляб
- 70 грама колбас
- 50 грама кашкавал
- 100 грама моцарела
- 2-3 супени лъжици кетчуп или доматен сос
- 10 маслини
- 10 чери домата
Начин на приготвяне:
Разрежете хляба по дължина на две равни части. Издълбайте старателно вътрешността им, от която може да си направите крутони за супа например.
Бихте могли да приготвите пица само от едната половинка и да затворите с другата или да изпечете две пици от хляба.
Намажете с кетчуп (или доматен сос) образувалите се хлебни купи отвътре. Може да използвате и майонеза, ако предпочитате.
Нарежете моцарелата на кръгчета, които сложете върху доматения слой. Следват тънки парченца колбас.
Най-отгоре подредете чери доматите (разрязани на две) и маслините.
По същия начин пригответе и другата пица. Поръсете с настърган кашкавал.
Запечете в загрята до 190 градуса фурна за около 12-15 минути.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: iamcook.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Как да използваме плоча за пица
- Здравословна черна пица
- Бърза пица на тиган
- Тесто за пица без мая
- Джоб пица с кори за лазаня
- Пухкаво тесто за пици без яйца
- Пица на тиган с картофен блат
- Калцоне от готово тесто с колбас, лук и сирена
- Бърза пица на тиган от течно тесто
Коментари към Пица от хляб с колбас, моцарела и маслини