Питки с колбас, царевица и пармезан
Необходими продукти:
2 яйца
150 грама пресечено мляко
4 супени лъжици брашно с връх
0,5 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица бакпулвер
3 кръгчета колбас, нарязани на малки кубчета
150 грама настърган пармезан
сладка царевица - 1 малка кутийка е достатъчно
нарязан магданоз
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Замесете тесто от пресеченото кисело мляко, яйцата, брашното, сложете солта и бакпулвера. След това добавете царевицата, колбаса, пармезана, магданоза и отново омесете тестото. Оформете питки, които изпържете от едната страна в нагорещено олио, обърнете от другата и затворете съда с капак. Изпържете до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 N ТЪМНО РУСО
ПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО С УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ ПРОТИВ СТРИИ 150 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 А ТЪМНО ПЕПЕЛЯВО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 10 R СИЯЙНО ЧЕРВЕНО
КАША ПРОСО И ЦАРЕВИЦА 180 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ЦАРЕВИЧНА КОСА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Цветни рулца от тортила питки
- Тутманик
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Спагети с пармезан и яйца
- Царевична запеканка със спанак
Коментари към Питки с колбас, царевица и пармезан