Питки с колбас, царевица и пармезан

Необходими продукти:
2 яйца
150 грама пресечено мляко
4 супени лъжици брашно с връх
0,5 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица бакпулвер
3 кръгчета колбас, нарязани на малки кубчета
150 грама настърган пармезан
сладка царевица - 1 малка кутийка е достатъчно
нарязан магданоз
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Замесете тесто от пресеченото кисело мляко, яйцата, брашното, сложете солта и бакпулвера. След това добавете царевицата, колбаса, пармезана, магданоза и отново омесете тестото. Оформете питки, които изпържете от едната страна в нагорещено олио, обърнете от другата и затворете съда с капак. Изпържете до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ОСТРОВИТ WAXY MAIZE ОВКУСЕН 1000 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ПАЛМЪРС ТЪМИ БЪТЪР КРЕМ ЗА ТЯЛО ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ ПРОТИВ СТРИИ 125 гр.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
БИОТЕЧ КАРБО X 1000 г ОВКУСЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Тутманик
- Цветни рулца от тортила питки
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Бърз чипс от пармезан
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Печени аспержи с пармезан
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
Коментари към Питки с колбас, царевица и пармезан