Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Пилешко с карамелизиран лук и сирене Грюер

Пилешко с карамелизиран лук и сирене Грюер

от 04 дек 2018г.
Пилешко с карамелизиран лук и сирене Грюер - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 3 супени лъжици зехтин
  • 1 голяма глава лук, нарязана на тънко
  • 2 супени лъжици свежа мащерка
  • 2 накълцани на ситно скилидки чесън
  • 1 килограм пилешки късчета
  • 1/2 чаена лъжица сух риган
  • 2 супени лъжици брашно
  • 1 1/2 чаена чаша телешки бульон
  • 1 чаена чаша настъргано сирене Грюер
  • свежи листенца къдрав магданоз

Начин на приготвяне:

В голям тиган сложете 2 лъжици от зехтина. Сложете лука и подправете със сол, пипер и мащерка. Намалете температурата и гответе в продължение на 25 минути, докато се карамелизира и покафенее.

Сложете чесъна, разбъркайте, за да се освободи аромата му и извадете зеленчуците в чиния.

Пилешките късчета подправете със сол, пипер и риган. Поръсете месото с брашно и изпържете в същия тиган, в който сте приготвили лука, за около 8-10 минути, като добавите последната лъжица зехтин.

Излейте в тигана телешкия бульон и върнете изпържения лук. Нека сместа къкри до готовност на месото, за около 10 минути.

Поръсете със сиренето Грюер, сложете капака и задушавайте за 2 минути, до разтапяне на кашкавала.

Свалете от котлона, поръсете с накълцан на ситно магданоз и сервирайте ястието топло.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com

Още по темата:
  • Пилешки хапки с кашкавал и магданоз Пилешки хапки с кашкавал и магданоз
  • Пилешки терин със зеленчуци Пилешки терин със зеленчуци
  • Оризова запеканка с пилешко, броколи и кашкавал Оризова запеканка с пилешко, броколи и кашкавал
  • Пилешки терин с орехи, маслини и кашкавал Пилешки терин с орехи, маслини и кашкавал
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
2.30лв. / 1.18 €

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г

МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г
86.30лв. / 44.12 €

МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г

ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
5.60лв. / 2.86 €

ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г

ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
5.60лв. / 2.86 €

ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г

ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г
3.20лв. / 1.64 €

ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г

Коментари към Пилешко с карамелизиран лук и сирене Грюер

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пилешко с карамелизиран лук и сирене Грюер
    www.framar.bg 
    на 18 August 2025 в 22:08
    Коментирайте "Пилешко с карамелизиран лук и сирене Грюер"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Тиквички на фурна с домати и картофи
  • Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
  • Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
  • Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
  • Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
  • Панирани кашкавалени хапки на фурна
  • Пилешки късчета, запечени със сладки картофи и броколи
  • Бутер банички с шунка и кашкавал
  • Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреденВсе по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

от 18 авг 2025г.Прочети повече
При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохолаПри кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

от 18 авг 2025г.Прочети повече
Диета с ниско остатъчно съдържаниеДиета с ниско остатъчно съдържание

Диета с ниско остатъчно съдържание

от 18 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 33 дни, 8 часа и 50 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 38 дни, 12 часа и 13 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДУРЕКС ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ REAL FEEL 50 мл

АНАНТРА ФИМЕЙЛ ЗА ЖЕНИ таблетки * 14

АРТРОАКТАЛ тинктура 100 мл

ДОКТОР УАКДЕС КАНЧНАР ГУГУЛ капсули * 60

ТЕНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 3 в 1 БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 400 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

САМ - Е НАТУРАЛ таблетки 400 мг * 20 ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 18:16:45

КОЛОН КЛИЙНЪР ПЛЮС 449 мг капсули * 60 БИОТИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 18:16:02

САМ - Е НАТУРАЛ таблетки 400 мг * 20 ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: Ани от 18 авг 2025г. в 17:39:06

КОЛОН КЛИЙНЪР ПЛЮС 449 мг капсули * 60 БИОТИКА

Коментар на: Лия от 18 авг 2025г. в 17:27:12

СТАФИСАГРИА D6 пилули 10 гр.

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:56:30
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival