Пилешки дробчета в сос от сметана и майонеза
Необходими продукти:
1 килограм пилешки дробчета
50 грама майонеза
50 грама сметана
1 морков
2 супени лъжици олио
зелен лук
сол
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете пилешкия дроб. Сгорещете олиото и в него запържете дроба за 2 минути на силен огън. След това намалете температурата до минимум, прибавете настъргания на ситно морков, затворете съда с капак и нека ястието да се задушава в продължение на 15 минути.
Смесете сметаната и майонезата, сложете сол на вкус и изсипете при дробчетата. Разбъркайте всичко и оставете на котлона за още 10 минути. Поднесете с нарязан зелен лук.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Сос Бъфало
- Пилешки дробчета с лук
- Полезна ли е заквасената сметана
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Пилешки пържоли в лимонов сос
Коментари към Пилешки дробчета в сос от сметана и майонеза