Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Пълнен хляб със спанак, лук и сметанов сос

Пълнен хляб със спанак, лук и сметанов сос

от 09 март 2016г.
Пълнен хляб със спанак, лук и сметанов сос - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 питка, 450 грама
  • 250 грама замразен спанак
  • 1 глава червен лук, нарязана на ситно
  • 1 чаена чаша майонеза
  • 250 милилитра заквасена сметана
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

  • Отрежете капаче от питката с дебелина около 4 сантиметра.
  • Издълбайте средата на хляба, като оставите ръб с дебелина от 1,5 сантиметра.
  • Отцедете водата от размразения спанак и го смесете с лука, майонезата и заквасената сметана.
  • Разбъркайте и подправете със сол и черен пипер на вкус.
  • Напълнете питката със спаначената смес, сложете изрязания капак и я прехвърлете в тава, покрита с хартия за печене.
  • Покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 40 минути.
  • Отстранете фолиото, накъсайте грубо средата на питката и я разпределете около нея.
  • Печете още 10 минути, докато парчетата от средата леко се препекат.
  • Поднесете пълнения хляб топъл с пресни зеленчуци по избор.

Забележка!

Изберете по-висока питка, за да я напълните по-лесно.

Приятен апетит!

Още по темата:
  • Пълнени домати с рулца от раци, майонеза и горчица Пълнени домати с рулца от раци, майонеза и горчица
  • Пица на тиган за 10 минути Пица на тиган за 10 минути
  • Морковена салата с орехи и чесън Морковена салата с орехи и чесън
  • Лучен сос (за чипс и зеленчуци) Лучен сос (за чипс и зеленчуци)
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
5.90лв.

ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл

SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
5.90лв.

SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г

ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
3.40лв.

ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ

ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
18.30лв.

ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
259.00лв.

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2

Безплатна доставка за България!
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
5.60лв.

ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г

Коментари към Пълнен хляб със спанак, лук и сметанов сос

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнен хляб със спанак, лук и сметанов сос
    www.framar.bg 
    на 06 July 2025 в 23:19
    Коментирайте "Пълнен хляб със спанак, лук и сметанов сос"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
  • Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
  • Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
  • Диета с ниско съдържание на мазнини
  • Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
  • Царевична запеканка със спанак
  • Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
  • Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
  • Полезна ли е заквасената сметана
  • Придайте обем на косата си с майонеза, алое и доматен сок
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готови смеси за домашен хляб. Кои са добри?

преди 2026 дни, 12 часа и 29 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2111 дни, 7 часа и 32 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 2 дни, 11 часа и 20 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 9 дни, 7 часа и 30 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 11 дни, 11 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 23 дни, 7 часа и 2 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ФЕНОМЕНЪТ ТЕСЛА - ХАМИШ МАККЕНЗИ - ХЕРМЕС

ЛЮКСЕОЛ МАСКА КЕРАТИН 200мл 337871

ЛЮКСЕОЛ МАСКА УКРЕПВАЩА 200мл 335570

ЛЮКСЕОЛ МАСКА П/В КОСОПАД 200мл 337222

КСИЛОМЕТАЗОЛИН капки за нос, разтвор 0.1 % 10 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СОДА ЗА ПИЕНЕ таблетки * 30 НИКСЕН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 18:12:15

КЛАЦИД таблетки 250 мг * 10 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 18:11:15

КЛАЦИД таблетки 250 мг * 10 МАЙЛАН

Коментар на: Нина Пламенова Димитрова от 04 юли 2025г. в 15:30:22

ДЖАРДИНС таблетки 10 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 14:11:26

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 12:06:50
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival