Пица на тиган за 10 минути

Необходими продукти
За тестото:
4 супени лъжици сметана
4 супени лъжици майонеза
2 яйца
9 супени лъжици брашно
кашкавал за поръсване
За пълнежа:
маслини, колбаси, краставички и друго по ваш избор
Начин на приготвяне:
Пригответе тесто от продуктите. То се получава течно като сметана. Изсипете го в тиган, подмазан с масло и отгоре наредете продукти, каквито предпочитате или с каквито разполагате (домат, колбас, кисели краставички, маслини и др.). Най-отгоре сложете дебел слой кашкавал. Поставете тигана на котлона, буквално за няколко минути, температурата не трябва да бъде много висока. Затворете тигана с капак. Когато кашкавалът се разтопи, пицата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УОК ТИГАН 28 см BERLINGER HAUS BH6126
ТИГАН 28 см BERLINGER HAUS BH6117
ТИГАН 24 см BERLINGER HAUS BH6116
ТИГАН ЗА ПАЛАЧИНКИ 25 см BERLINGERHAUS BH6902
ДЪЛБОК ТИГАН С НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ COPPER CHEF PAN
КОМПЛЕКТ ТИГАНИ С НЕФРИТЕНО ПОКРИТИЕ ОТ 5 ЧАСТИ STARLYF
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Здравословна черна пица
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Всичко, което трябва да знаете за готвенето в чугунен тиган
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Полезна ли е заквасената сметана
- Придайте обем на косата си с майонеза, алое и доматен сок
- Домашни кори за лазаня (класическа рецепта)
Коментари към Пица на тиган за 10 минути