Пица на тиган за 10 минути
Необходими продукти
За тестото:
4 супени лъжици сметана
4 супени лъжици майонеза
2 яйца
9 супени лъжици брашно
кашкавал за поръсване
За пълнежа:
маслини, колбаси, краставички и друго по ваш избор
Начин на приготвяне:
Пригответе тесто от продуктите. То се получава течно като сметана. Изсипете го в тиган, подмазан с масло и отгоре наредете продукти, каквито предпочитате или с каквито разполагате (домат, колбас, кисели краставички, маслини и др.). Най-отгоре сложете дебел слой кашкавал. Поставете тигана на котлона, буквално за няколко минути, температурата не трябва да бъде много висока. Затворете тигана с капак. Когато кашкавалът се разтопи, пицата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УОК ТИГАН 28 см BERLINGER HAUS BH6126
ТИГАН 28 см BERLINGER HAUS BH6117
ТИГАН 24 см BERLINGER HAUS BH6116
ТИГАН ЗА ПАЛАЧИНКИ 25 см BERLINGERHAUS BH6902
ТИГАН С НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ LIVINGTON TITAN PAN 24 см
Безплатна доставка за България!ТИГАН С НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ LIVINGTON TITAN PAN 28 см
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Всичко, което трябва да знаете за готвенето в чугунен тиган
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Тънките пици са по-калорични
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как да използваме плоча за пица
Коментари към Пица на тиган за 10 минути