Пица на тиган за 10 минути
Необходими продукти
За тестото:
4 супени лъжици сметана
4 супени лъжици майонеза
2 яйца
9 супени лъжици брашно
кашкавал за поръсване
За пълнежа:
маслини, колбаси, краставички и друго по ваш избор
Начин на приготвяне:
Пригответе тесто от продуктите. То се получава течно като сметана. Изсипете го в тиган, подмазан с масло и отгоре наредете продукти, каквито предпочитате или с каквито разполагате (домат, колбас, кисели краставички, маслини и др.). Най-отгоре сложете дебел слой кашкавал. Поставете тигана на котлона, буквално за няколко минути, температурата не трябва да бъде много висока. Затворете тигана с капак. Когато кашкавалът се разтопи, пицата е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УОК ТИГАН 28 см BERLINGER HAUS BH6126
ТИГАН 28 см BERLINGER HAUS BH6117
ТИГАН 24 см BERLINGER HAUS BH6116
ТИГАН ЗА ПАЛАЧИНКИ 25 см BERLINGERHAUS BH6902
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Всичко, което трябва да знаете за готвенето в чугунен тиган
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Полезна ли е заквасената сметана
- Тутманик
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Тиквички на фурна с домати и картофи
Коментари към Пица на тиган за 10 минути