Чеснова майонеза със зехтин

Необходими продукти:
1 яйце
2 - 3 скилидки чесън
100 милилитра зехтин
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън и ги нарежете на малки парченца. Разбийте яйцето с чесъна с помощта на блендер, докато чесънът напълно се смели. Без да спирате да разбивате, добавете половината от зехтина, вливайки го на тънка струя. Разбийте до сгъстяване на соса. След това сложете солта, останалия зехтин и разбийте до получаването на консистенция на майонеза.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
АРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Сос Бъфало
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
Коментари към Чеснова майонеза със зехтин