Пилешки дробчета в карамелен сос от мед и червено вино

Необходими продукти:
- 300 грама пилешки дробчета
- 1 супена лъжица краве масло
- 2 чаени лъжици мед (или пудра захар)
- 2 супени лъжици соев сос
- 50 милилитра сухо червено вино
- малко винен оцет и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Запържете дробчетата от двете страни и извадете в чиния.
В същия тиган налейте соевия сос, виното, оцета и добавете меда. Нека сосът се приготвя, докато се получи карамелена течност.
Тогава в нея сложете дробчетата.
Щом се затоплят, поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: koolinar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Пилешки дробчета с лук
- Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
- Пилешки дробчета с чесън и лук в ароматен сос
- Пилешки дробчета с ябълки
- Пилешки дробчета със зеленчуци на фурна
- Рулца от патладжани с плънка от пилешки дробчета
- Шишчета с мариновани пилешки дробчета
- Пастет от пилешки дробчета с нахут
- Пилешки дробчета с гъби в сметана
Коментари към Пилешки дробчета в карамелен сос от мед и червено вино