Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб

Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб

от 22 фев 2019г.
Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 4 пилешки бутчета без кост

За плънката:

  • 1 връзка магданоз
  • 1-2 неголеми филии бял хляб
  • 1/4 чаена чаша пармезан (или кашкавал)
  • 1 супена лъжица настъргана лимонова кора
  • по 1/4 чаена лъжица смлян черен пипер и сол

 

Начин на приготвяне:

Изсушете леко хляба във фурната или използвайте тостер за целта. Натрошете филиите или смелете в блендер.

Смесете трохите с настърганите пармезан и лимонова кора, накълцания магданоз и подправете.

Разделете плънката на 4 равни части и я разпределете под кожата на бутчетата. Подсолете ги, поръсете с черен пипер и подредете в тава.

Изпечете в сгорещена на 230 градуса фурна за около половин час (докато кожата стане хрупкава).

Поднесете готовите бутчета с гарнитура от пресни зеленчуци.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim.ru

Още по темата:
  • Домашен пилешки колбас с чесън и желатин Домашен пилешки колбас с чесън и желатин
  •  Пилешко желе с шунка и зеленчуци Пилешко желе с шунка и зеленчуци
  • Макарони с мариновани пилешки бутчета и кашкавал на фурна Макарони с мариновани пилешки бутчета и кашкавал на фурна
  • Желирани пилешки валентинки Желирани пилешки валентинки
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб
    www.framar.bg 
    на 17 November 2025 в 05:37
    Коментирайте "Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Пилешки рулца с плънка от топено сирене и гъби
  • Печени бутчета в сос от кисело мляко и подправки
  • Пилешка яхния със спанак и картофи
  • Пилешки бутчета с царевица, ориз и моркови
  • Задушени бутчета на тиган с ароматни подправки
  • Пилешки бутчета с ориз и гъби в сметана с кашкавалена коричка
  • Пилешки бутчета с елда, моркови и кашкавал
  • Домашен пилешки колбас с чесън и желатин
  • Пълнени пилешки бутчета с майонеза и чесън
  • Пилешко със зелен боб и сос с тахан
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
РетинобластомРетинобластом

Ретинобластом

от 16 ное 2025г.Прочети повече
ЛипосаркомЛипосарком

Липосарком

от 14 ное 2025г.Прочети повече
Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“

Високоспециализирана операция на голяма бъбречна киста в МБАЛ „Княгиня Клементина“

от 14 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 16 дни, 18 часа и 34 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 26 дни, 14 часа и 47 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ И МЕД таблетки за смучене 3 мг * 40

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ПОРТОКАЛ И МЕД таблетки за смучене 3 мг * 20

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЛИМОН таблетки за смучене 3 мг * 40

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЛИМОН таблетки за смучене 3 мг * 20

ТАНТУМ ВЕРДЕ С ВКУС НА ЕВКАЛИПТ таблетки за смучене 3 мг * 20

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ДОКСИЦИКЛИН диспергиращи таблетки 100 мг * 20 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 18:18:58

ДОКСИЦИКЛИН диспергиращи таблетки 100 мг * 20 СТАДА

Коментар на: Десислава Младенова от 14 ное 2025г. в 17:37:56

ЛАКТОФЛОР BIO PLUS капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 16:45:01

АЗАКС таблетки 500 мг * 3 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 16:44:21

ЛАКТОФЛОР BIO PLUS капсули * 60

Коментар на: Алекс от 14 ное 2025г. в 16:42:37
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival