Пълнени пилешки бутчета с майонеза и чесън

Необходими продукти:
800 грама пилешки бутчета
4 скилидки чесън
100 грама настърган кашкавал
майонеза на вкус
60 милилитра олио
15 грама сол
смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Измийте бутчетата, натрийте ги със сол и пипер и оставете за известно време да се овкусят. В голяма купа смесете чесъна, настъргания кашкавал, майонезата и разбъркайте всичко добре. След това направете разрез върху всяко бутче и напълнете с получената смес. "Затворете" ги с помощта на клечки за зъби. Подредете в тава, подмазана с олио и сложете във фурната при 180 градуса за около 40 минути.
Може да поднесете с всякаква гарнитура.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешки рулца с плънка от топено сирене и гъби
- Печени бутчета в сос от кисело мляко и подправки
- Задушени бутчета на тиган с ароматни подправки
- Пилешка яхния с ечемик и картофи
- Пилешка яхния със спанак и картофи
- Пилешки бутчета с патладжани в соева марината
- Задушени пилешки бутчета в доматен сос с маслини, гъби и розмарин
- Печени пилешки бутчета в мед и соев сос
- Пилешки бутчета с макарони и зеленчуци
- Пилешки бутчета с ананас, картофи и кашкавал
Коментари към Пълнени пилешки бутчета с майонеза и чесън