Пилешки бутчета с елда, моркови и кашкавал
Необходими продукти:
500 грама елда
6 пилешки бутчета
2 глави лук
2 моркова
150 грама кашкавал
1 супена лъжица заквасена сметана
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете бутчетата, морковите и лука обелете, почистете елдата и я измийте.

Разрежете бутчетата на две части, овкусете ги със сол и подправки, добавете сметаната и разбъркайте добре.

Нарежете лука ситно, морковите настържете с помощта на едро ренде и запържете зеленчуците до златисто в нагорещено олио.

Изсипете елдата в тава, заравнете слоя и го залейте с 1,5 чаени чаши подсолена вода.

Отгоре разпределете запържените зеленчуци.

След това подредете бутчетата.

Поръсете ги с настъргания кашкавал.

Изпечете ястието в предварително загрята фурна при температура от 200 градуса за около час.

Добър апетит!
Снимки: rutxt.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250 мл
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДЪЛБОК СЪН ГРИКА * 60
ВИРУМИН ХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250 мл.
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Пиле с елда, лук и моркови
- Задушени бутчета на тиган с ароматни подправки
- Пълнени пилешки бутчета с майонеза и чесън
- Печени бутчета в сос от кисело мляко и подправки
- Пилешка яхния със спанак и картофи
- Пилешки рулца с плънка от топено сирене и гъби
- Царски катми с брашно от елда
- Пилешки бутчета с ананас, картофи и кашкавал
- Задушени пилешки бутчета в домати и бяло вино
Коментари към Пилешки бутчета с елда, моркови и кашкавал