Начало Хранене Рецепти Супи Месни Пилешка супа с ориз, картофи и топено сирене

Пилешка супа с ориз, картофи и топено сирене

Пилешка супа с ориз, картофи и топено сирене - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама пилешко месо (филе)
  • 400 грама топено сирене
  • 150 грама ориз
  • 400 грама картофи
  • 150 грама моркови
  • 150 грама стар лук
  • сол, зелени подправки, черен пипер

 

Начин на приготвяне:

Залейте филето с три литра вода, подсолете, добавете черен пипер, сварете месото до готовност (около 20 минути) и извадете от течността.

Във врящия бульон изсипете ориза и нека се приготвя в продължение на 10 минути.

Накълцайте ситно лука, морковите настържете, картофите обелете и нарежете на дребни кубчета, а месото - на едри парчета.

Добавете зеленчуците в съда при бульона с ориза, а 5-7 минути по-късно сложете и пилешкото. Варете до готовност на картофите, тогава добавете топеното сирене и сварете тенджерата от котлона.

Преди да поднесете пилешката супа, поръсете я с пресен магданоз или друга предпочитана зелена подправка.


Добър апетит!

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pravilnoe-pokhudenie.ru

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХранене при...ЛюбопитноЗдравни съветиДиетиЛайфстайл