Печени чушки с пармезан
 
    Необходими продукти:
2 червени сладки чушки
100-150 грама пармезан
смлян бял пипер на вкус (може да използвате и черен)
50 милилитра зехтин
сол на вкус
сока на 1/2 лимон
Начин на приготвяне:
Почистете чушките от опашките и семената, нарежете ги на продълговати парчета.

Подредете в тава (чието дъно сте покрили с пергамент) с вътрешната страна надолу, полейте чушките със зехтина и ги изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 10 минути.

След това извадете съда от фурната, обърнете чушките и ги поръсете с пипера и настъргания пармезан.
Върнете ги да се запекат за 3 минути и може да поднесете, овкусени с лимонов сок.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Броколи на фурна с чесън и пармезан





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Печени чушки с пармезан