Печени чушки с пармезан
Необходими продукти:
2 червени сладки чушки
100-150 грама пармезан
смлян бял пипер на вкус (може да използвате и черен)
50 милилитра зехтин
сол на вкус
сока на 1/2 лимон
Начин на приготвяне:
Почистете чушките от опашките и семената, нарежете ги на продълговати парчета.
Подредете в тава (чието дъно сте покрили с пергамент) с вътрешната страна надолу, полейте чушките със зехтина и ги изпечете в загрята до 200 градуса фурна в продължение на 10 минути.
След това извадете съда от фурната, обърнете чушките и ги поръсете с пипера и настъргания пармезан.
Върнете ги да се запекат за 3 минути и може да поднесете, овкусени с лимонов сок.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Салата от маслини и лук
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Направете 3-дневно пречистване на организма със салата от зеле, цвекло и моркови
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Печени чушки с пармезан