Печени червени чушки с четири вида сирена
Необходими продукти:
- 2 печени червени чушки, нарязани на кубчета
- 1 чаена лъжичка пушен червен пипер
- 100 грама сирене крема
- 1 чаена чаша сирене, натрошено
- 1/2 чаена чаша пармезан, настърган
- 1/2 чаена чаша топено сирене
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- Смесете съставките в голяма купа и разбъркайте добре, за да се разпределят равномерно.
- Подмажене дъното и стените на две гювечета и разделете сместа.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 20-30 минути до златисто кафяв цвят.
- Сервирайте гювечетата топли и им се насладете с усмивка.
Забележка!
Можете да замените сирената, според вкуса и да добавите чесън.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
НовНАСЛАДА 50 мл
НовДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Вина и сирена - кое с какво?
Коментари към Печени червени чушки с четири вида сирена