Печени червени чушки с четири вида сирена
Необходими продукти:
- 2 печени червени чушки, нарязани на кубчета
- 1 чаена лъжичка пушен червен пипер
- 100 грама сирене крема
- 1 чаена чаша сирене, натрошено
- 1/2 чаена чаша пармезан, настърган
- 1/2 чаена чаша топено сирене
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- Смесете съставките в голяма купа и разбъркайте добре, за да се разпределят равномерно.
- Подмажене дъното и стените на две гювечета и разделете сместа.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 20-30 минути до златисто кафяв цвят.
- Сервирайте гювечетата топли и им се насладете с усмивка.
Забележка!
Можете да замените сирената, според вкуса и да добавите чесън.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Миризливите сирена и микроорганизмите, които живеят в тях
- Как да направим плато с колбаси, сирена и плодове
- Рецепти за сирене пане
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Калцоне от пълнозърнесто тесто със спанак, сирене и домати
- Топчета мамалига със сирене
- Сос от сирене с лук, маслини и риган
Коментари към Печени червени чушки с четири вида сирена